Om oss

Gediget yrkeskunnande sedan 50 år tillbaka

Nilssons Glas & Aluminium hittar du i Bankeryd, en mil norr om Jönköping. Vi är specialiserade på glas- & aluminiumprodukter och förser bland annat privatpersoner, företag, kontor, skolor och köpcentrum med ett brett sortiment av fönster & dörrar, fasader, glaspartier, glastak, speglar, olika typer av räcken, uterum, glasväggar i industristil och glasväggar för dusch & bastu med mera.

I vår verkstad kan vi skära till olika typer av glas och speglar helt efter kundens önskemål. Vi erbjuder även service ute på plats då vi kan byta ut fönster & glas, åtgärda skadat glas eller montera nya produkter.

Redan 1970 startade Bertil Nilsson firman som aktiebolag, och Nilssons Glas & Aluminium drivs idag vidare av hans son, Robert Nilsson, sedan 2001.

Vi har alltså över 50 års erfarenhet av branschen i ryggen och med det sagt så vågar vi kalla oss för experter på vårt område. Vi har sett branschen utvecklas och förändras och anpassat våra produkter och tjänster efter våra kunders behov.

Nilssons Glas & Aluminium är idag ett djupt rotat företag i regionen och med vårt gedigna yrkeskunnande och vår snabba lokala service är vi det självklara valet för både företag och privatpersoner. Varmt välkommen till oss!

Robert Nilsson

VD & Sälj

robert@nilssons-glas.se

Theresia Qvänstedt

Administration & Sälj

theresia@nilssons-glas.se

Johan Carlsson

Arbetsledare, Montör & Konstruktion

johan@nilssons-glas.se

Daniel Carlsson

Montör & Konstruktion

daniel@nilssons-glas.se

Ilyas Imad

Montör & Glasservice

ilyas@nilssons-glas.se

Henrik Svensson

Arbetsledare & Montör

henrik@nilssons-glas.se

Mattias Stockheden

Montör & Glasservice

mattias@nilssons-glas.se

Linus Norell

Montör & glasservice

linus@nilssons-glas.se